Gjorde blåbärsmacarons idag, tillsatte blå pastafärg och blåbärsessens i mandelsmeten. Tyckte att jag färgade mandelsmeten ordentligt blå men tänkte inte på att smeten ljusnar en hel del när man vänder ner marängsmeten så snåla inte på pastafärgen om du vill ha ordentligt med färg på dom. Dom här blev väldigt ljusblå. Använde mig av det här grundreceptet på
Macarons och fyllde dom med
Citronkräm .
Riktig fina dina macarons!!
SvaraRaderadet var länge jag har inte gjort de men det blir riktikg sugen att göra igen ;=)
Vad fina de blev. Har inte testat själv än, men har hört att det är svårt att få dem fina.
SvaraRaderaErika: Testa det recept jag använder, det som kommer från Hello Sugars blogg, det brukar jag lyckas med, fast jag ville nog haft de lite högre, det är lätt att röra om smeten för mycket, ja sedan ville jag ju haft de ordentligt blåa :-) , de är som allra godast om de får stå i kylen över natten.
SvaraRaderaSana: Tycker absolut du skall göra lite macarons snart och jag ser fram emot att få se dina macarons på din blogg och se vilken smakkombination du hittat på :-)
Åh, såna tänkte jag testa göra i helgen faktiskt :)
SvaraRaderaGud så fina och ser riktigt goda ut:)
SvaraRaderaVarm chokladpudding var jag bara tvungen att testa, och med chokladen från anthonberg vart den suuuper god, en tuch av grape!!
Sabina: Kul då får vi nog se lite macarons på din blogg efter helgen då :-)
SvaraRaderaMadde: Den choklad har jag inte testat, de har så många goda sorters choklad nu för tiden Anthonberg
så fina! låter jättegott också.
SvaraRaderaDe ser jättefina ut! När jag har gjort dom har jag alltid glömt att man ska ha i en massa färg, får försöka att komma ihåg det till nästa gång =)
SvaraRaderaTårtolga: Tack för din kommentar
SvaraRaderaEmelie: Jo det är så lätt att man färgar dom på tok för lite, tyckte jag tog i så mycket färg men den blir ju så mycket ljusare när marängsmeten vänds i, nästa gång får jag göra den knallblå typ för att de skall bli lagom :-)