onsdag 1 december 2010

Cupcake Pop Mold


Vann en sådan underbart härlig pryl inne hos Passion 4 baking. Verkligen en kul liten pryl som jag aldrig annars hade köpt då jag inte sett den till försäljning här i Sverige. För att handla från utländska webbshopar är jag för feg för :-) , verkar så krångligt liksom. Det var inte helt lätt att använda den och det blev inte alls så snyggt som på bilden, men så var det första gången jag använde den och med lite mer övning så skall det nog bli riktigt snyggt tillslut. Det gällde att inte ha en för kladdig deg för då fastnade det bara, degen var perfekt om den var som modellera ungefär. Vet inte om den mörka chokladen var för tjock då jag inte fick till de snygga ränderna som skall vara kring själva botten, randerna blev liksom täckta av choklad. Ja Cupcake Pop Mold finns att köpa här om någons skulle vara intresserad av det. Där inne finns även lite beskrivning om hur man använder den.

12 kommentarer:

 1. Vilken rolig grej!!! Ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker de ser jättefina ut!
  Ser dessutom ut att vara himla goda :)

  SvaraRadera
 3. Spännande med nya prylar! Ser framemot att höra fler rapporter om hur det går med den.

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig grej och söta blev dom =)

  SvaraRadera
 5. Oj...vilken tur du har och vilken kul grej får du hehe!

  SvaraRadera
 6. RE:
  Mmm ja verkligen - doften är ljuvlig! Men, vad är det jag hör, ingen egen deg? :P fast, bagerideg är ju visserligen rätt fint det också, och jag måste ju också erkänna att det är första gången jag helt själv gör min egen deg också.... tidigare år har jag bakat pepparkakor på deg som mamma/mormor gjort, alternativt de senaste åren köpt deg på ica, hahaha. :,)

  RE: Ja definitivt - nybakad frukost måste vara bland det bästa!

  Vad söta de blev; jag får lust att anordna barnkalas med massor, massor av spexiga små bakverk, godis osv - så fruktansvärt roligt hade det varit! :)

  SvaraRadera
 7. Tack för era kommentarer, verkligen en kul pryl och cake pops är ju så gott också :-)

  SvaraRadera
 8. Vilken rolig grej, en sån skulle jag också vilja ha. Jag är också för feg för att beställa från utlandet.

  SvaraRadera
 9. Erika: Då är vi två, ja att inte våga beställa från utlandet :-)

  SvaraRadera