onsdag 14 september 2016

Nyheter från Cloetta



Är med i Cloettas bloggnätverk och får med jämna mellanrum ett härligt paket med några av deras nyhter som är på väg ut i butikerna, alltid så kul när dessa paket dyker upp och denna gång fanns det verkligen något som mina barn gillar, två nya påsar med blandat godis, Lördagspatrullen och Kalaspatrullpåsen med godis som går hem hos barnen.


Polly Mint- härligt mixade med lite mintiga smaker, som polka, päron och mörk choklad. Så gott.

Läkerol Hals Tranbär– perfekt nu när hösten kommer igång, att ha koncentrerat tranbärsjuice som fuktar och är syrlig med en massa C-vitamin. Uppfriskar och lindrar känslan i mun och hals. (sockerfria, med sötningsmedel från Stevia). Inte direkt en halstablett, goda men mer som godis.

Malaco kalaspatrullen– Kalaspatrullen rycker ut och räddar barnkalaset! Kalaspåsen innehåller en mix av våra mest älskade barnprodukter. Här hittar du tablettaskar så som Fruxo och Zoo, en Fruxo klubba, en Ahlgrens bilar påse samt en minipåse med Gott&Blandat. Arrangera en fiskdamm eller låt barnen leta efter gömda påsar på kalaset. Det kommer garanterat att bli en succé! Detta går garanterat hem hos mina söner som tycker dessa påsar är kul, himla smidiga till barnkalas med.


Malaco Lördagspatrullen – Lördagspatrullen rycker ut och räddar lördagen! Påsen innehåller en mix av våra mest älskade barnprodukter plus några spännande nyheter. Här hittar du en tablettask så som PimPim, en Djungelvrålsklubba, en Gott&Blandat minipåse, Surisar minipåse samt Fizzypop minipåse. Du hittar också Patrullbilen som du både kan leka med och äta innehållet. Äntligen lördag! En klar favorit hos 8-åringen som gillar  surt godis.
MüsliBite Seeds – En energifylld chokladbit med müsli, smaksatt med fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Ett perfekt mellanmål.


Malaco Bonbons – fmin favorit bland lösgodis finns nu i påse, krämiga fyllda kulor av smaken Strawberry Cream och Caramel., så gott

Malaco Fudge – också favoriten bland lösgodis som nu finns i påse, i smakerna Vanilla Choco och Vanilla Cappuccino.

Malaco Toffee – En riktigt god toffee i krämiga smaker som  Butterscoth och Choco.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar