torsdag 13 september 2018

Nyheter från Cloetta


Har fått 2 härliga paket från #cloetta med nyheter. Först ett med #Plopp i nya smaker, favoriten är helt klart kexchoklad och mjölkchoklad.

Nästa paket innehåll lite olika påsar. 

Malaco Gott och Blandat med 30% mindre socker i smakerna original och supersur. I traditionellt godis används socker både för smakens skull och för att ge volym och konsistens. Vi har ändå, genom att ersätta delar av sockret med fiber, lyckats bevara konsistensen och de goda smakerna. Nu kan man äta godis med gott samvete:-) för de smakar som vanlig Gott och blandat.

Malaco Crazy Face Cool: Malaco Crazy Face överraskar igen med en ny mix i två intensiva och kylande smaker – Slushy hallon och Frosty vattenmelon. Ta sats och prova dessa härliga godiskulor som är svåra att äta utan att få ett Crazy Face!  Oj så goda :-)

Malaco Lakrits och hallon : Den omtyckta sötlakritsen från Gott & Blandat Original finns äntligen i en egen påse tillsammans med godisbitar med smak av hallon. En riktigt god kombination! Här käkar jag upp alla med hallonsmak innan jag ger sötlakritsen till sambon :-D 

Polly Super Crunchy:  Det skumfyllda innehållet är utbytt mot spröda, lagom salta vetepuffar som sedan dragerats med len choklad. Polly Super Crunchy är en riktig höjdare som både fredagssnacks och lördagsgodis. Så mumsiga att det är omöjligt att bara ta en, nä man äter liksom upp hela påsen :-) 

Nutisal Super Berry Mix: Perfekt i tex müsli, Nu lanserar vi en fin osaltad nötmix med superbär – passar perfekt när du behöver fylla på med extra energi. Mixen innehåller jordnötter, valnötter, mandlar, cashewnötter, mullbär, physalis, pumpafrön och gojibär. Nutisal Super Berry Mix ger ett bra tillskott av mineraler, antioxidanter och protein. En riktig energipåse!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar