tisdag 9 februari 2016

Semlor



Så var fettidagen här :-), idag äts det mängder med semlor och jag kan tänka mig att bagerierna har bakat tusentals semlor i natt.
 
Vetebullar/ semlebullar
½ paket, drygt (35 g) jäst
2 ½ dl mjölk
1 ägg
1 dl, drygt, rårörsocker
100 g rumsvarmt smör
1/2 tsk havssalt
1 tsk stött kardemumma
8 ½–9 dl (ca 500 g) vetemjöl
Ev 15 gram vetesurdeg

Mandelmassa:
150 g mandel
½ dl rårörsocker
1 msk honung

Fyllning och garnering:
Mandelmassa
3 dl vispgrädde
en knivspets äkta vaniljsocker
florsocker

Gör så här:
  1. Starta med mandelmassan. .Mal mandeln. Mixa den smidig med socker och honung. Eventuellt behövs ytterligare lite honung eller vatten för smidig konsistens. Plasta in och förvara i kylskåp
  2. Ta fram alla ingredienser till bullarna och låt dem bli rumsvarma.
  3. Smula jästen i en bunke. Häll över mjölk (rumsvarm räcker) och rör om så att jästen löser sig.
  4. Tillsätt ägg, socker, smöret i bitar, salt, kardemumma och mjöl.
  5. Bearbeta degen kraftigt tills den blir smidig, cirka 5 minuter i maskin eller 10 minuter för hand. 
  6. Låt jäsa under bakduk till dubbel storlek minst 30 minuter.
  7. Ta upp degen på bakbord, knåda den lätt och dela i cirka 15 bitar. Jag vägde upp bullar på 90 gram och fick då 13 stycken. Rulla till släta bullar. 
  8. Lägg glest på bakplåtspappersklädd plåt.
  9. Låt jäsa under bakduk till dubbel storlek, 30 minuter.
  10. Sätt ugnen på 250°.
  11. Grädda mitt i ugnen cirka 5 minuter. 
  12. Låt bullarna svalna. Skär av ett lock med vass kniv.
  13. Gröpa ur lite av inkråmet och blanda med vaniljkräm och riven mandelmassa,jag tog lika mycket vaniljkräm som mandelmassa och  en skvätt grädde.
  14. Vispa grädden löst med vaniljsocker. 
  15. Spritsa fyllning och vispgrädde i semlorna. 
  16. Sätt på locket och avsluta med siktat florsocker.

Man kan också låta bullarna jäsa i kyl över natten. Tag fram dom  nästa dag, låt jäsa väl i rumstemperatur (tar minst 2 timmar) och grädda som vanligt. Då hinner smakerna mogna ordentligt. Eller blanda ner cirka 15 g vetesurdeg i degen – det ger också bullarna mera arom

måndag 8 februari 2016

Semlor


Det är väl knappast någon som missat att det är Fettisdagen  imorgon :-). Här är semlor gjorda på karlsbaderdeg som är en lite luftigare och lättare bulle.Gjorde stora bullar så vill man ha mindre så blir det betydligt fler bullar.
 
Karlsbaderdeg
12 stora bullar

 
25 gram jäst
3 dl mjölk, kall
1 ägg
1 dl vit sirap
1 krm salt
1 1/2 tsk kardemumma, malen
1 tsk bakpulver
8-9 dl vetemjöl
75 gram smör, rumsvarmt

 
Gör så här:
  1. Rör ut jästen i mjölken. 
  2. Tillsätt ägg, sirap, salt, kardemumma, bakpulver och mjöl, lite i taget. 
  3. Klicka ner smöret och knåda ihop allt till en smidig deg.
  4. Låt jäsa under bakduk i 1 1/2 timme.
  5. Ta upp degen på mjölat bakbord. Knåda dem och dela den i bitar som du rullar till runda bullar.
  6. Lägg på plåt med bakplåtspapper.
  7. Låt jäsa under bakduk i ca 45 minuter. Sätt under tiden ugnen på 200 grader.
  8. Pensla med uppvispat ägg.
  9. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter.
  10. Låt kallna på galler under bakduk. Frys in de du inte skall använda samma dag.
Mandelfyllning:
250 gram riven mandelmassa
50 gram smör, rumstempererat
100 gram florsocker
1 droppe bittermandelolja
15 gram (1 msk) vaniljsocker
50 gram finhackad sötmandel
Innanmätet från bullar, kan uteslutas
Mjölk, för att få en lagom konsistens

Vispgrädde, kanske runt 5-6 dl, vet inte då jag inte gjorde på alla 12 bullar.

Vanlig mandelfyllning:
Vill man så kan man ju istället för ovanstående mandelfyllning, riva mandelmassa på rivjärnet som man blandar med inkråmmet från bullarna och blandar med mjölk eller grädde till en lagom konsistens.

Gör så här:
  1. Skär av ett lock på varje bulle.
  2. Gröp ur lite innanmätet ur underdelen. 
  3. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen, jag gjorde detta med en elvisp.
  4. Vispa grädden tjock.
  5. Lägg en klick mandelfyllning på varje underdel.
  6. Spritsa på grädden.
  7. Lägg på locket.
  8. Pudra med florsocker

Nyheter från Cloetta

Är med i Cloettas bloggnätverk och får då chansen att testa på nyheter, fick i fredag en fin överraskning i brevlådan :-).

Ako Fruktkolor lanseras även nu med fruktsmak, har saknad dessa godingar å de är välkomna tillbaka i butikshyllorna , så goda

Läkerol DentaFresh i smakerna strawberry Mint och Licorice Vanilla: Köper ofta deras andra smaker och gillade dessa med.Pastillernas höga andel xylitol, hel 50%, hjälper till att stoppa syraattacker på tänderna och förebygger karies.

Läkerol Ginger Lime: Med smak av ingefära och lime.

Lonka soft fudge vanilla : En absolut favorit bland lösgodiset, nu även  i påse, så tokgott :-)

Malaco snören i colasmak: Köper aldrig godissnören, men dessa kommer utan problem gå hem hos barnen.

Nutisal Macadamia: Torrostade macadamianötter som är krispiga och goda att äta både som snacks eller att använda i bakning och till matlagning. Fick med ett recept på chocolate chip cookies med dessa nötter i som jag funderar på att baka.





 

 

måndag 7 december 2015

Saffransglass

Saffransglass är verkligen så juligt och gott. Passar fint ihop med tex lite hallonsås, vitchokladsås, hackade nötter. 
 
Saffransglass
1 vaniljstång
2,5 dl mjölk, 3%
2,5 dl vispgrädde
1 msk flytande glykos (Går att utesluta)
1 gelatinblad (går att utesluta)
6 äggulor
1,5 dl strösocker
0,5 gram saffran

Gör så här:


  1. Dela vaniljstången på mitten och skrapa ur fröna, lägg fröna, vaniljstången,glykosen, mjölk och grädde i en kastrull och koka upp detta. Ställ den sedan åt sidan. Lägg gelatinbladet i blöt i 5 minuter.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt
  3. Tillsätt gräddmjölken till äggsmeten under vispning.
  4. Häll tillbaka glassmeten i kastrullen och värm detta på svag värme tills det börjar tjockna och glassmeten når strax under kokpunkt, dvs 85 grader, det får inte koka.
  5. Krama ur gelantinbladet och låt det smälta i den varma glassmeten.
  6. Sila glassmeten så att du får bort resterna efter vaniljstången.
  7. Mortla saffranet med lite strösocker och vispa ner detta i glassmeten.
  8. Kyl glassmeten i vattenbad och ställ därefter in den i kylskåpet så att den blir helt kall, gärna över natten så att den blir extra krämig.
  9. För att göra glass i glassmaskin: Följ instruktionerna för din glassmaskin.När den är klar så häller du upp den i en form och frys den några timmar.
  10. För att göra glass i frysen: Häll krämen i en form och ställ i frysen. Rör om var tjugonde minut i 3–4 timmar.

söndag 29 november 2015

Saffransbröd eller Lussekatter

Första advent idag, inte för att man kan tro det, med blåst, ösregn och 6 plusgrader, men mysigt blir det när adventsljusstakar och julgardiner kommer upp och lussekatter är ett måste en dag som denna, så tokgott, då jag inte gillar russin dekorerar jag mina med pärlsocker, ännu godare :-), årets grej är ju saffransemlor, det tänkte jag testa snarast.
 
Jag brukar först stötta saffranet med lite socker och blanda med någon sprit, tex vodkaoch sedan låta det stå och dra en si så där 15 minuter, det utvinner både färg och smak ur saffranet. 

Smälter inte längre smöret, givetvis skall det vara smör :-) utan blandar ner det rumsvarmt, ger saftigare bullar. 

Använder kesella då det ger saftigare och riktigt fluffiga bullar. Går givetvis lika bra med tex creme fraiche, grekisk yoghurt, turkisk yoghurt, matlagningsyoghurt.
Gör hellre degen lite kladdig, inför första jäsningen olika mjölsorter drar åt sig olika mängd vätska, beroende på hur färskt mjölet är, ta då hellre lite extra mjöl vid utbakningen. 

Man behöver inte pensla med ägg, går lika bra att pensla med tex sirap utrört i lite vatten 
 
Saffransbröd
ca 40 stycken

50 g jäst
150 g smör, rumsvarmt
4 dl mjölk 3% + 1 dl vispgrädde eller 5 dl mjölk 3%
250 g kesella/kvarg , gärna med vaniljsmak
1/2 tsk salt
2 dl socker
1 g saffran, 2 pkt
1 ägg
ca 16-17 dl vetemjöl

Till pensling
1 ägg + 1 msk vatten + 1 nypa salt

Gör så här
  1. Stött saffranet i en mortel med lite strösocker, häll gärna på någon msk vodka, då utvinner man mera smak och färg ur saffranet. 
  2. Smula ner jästen i en bunke. 
  3. Ljumma mjölken till fingervärme, ca 37˚C.
  4. Rör ut jästen i lite av mjölken.
  5. Tillsätt resten av mjölken och saffran, smör, kesella, salt, socker, och ägg. 
  6. Arbeta i så mycket av mjölet att degen blir smidig och släpper degbunkens kanter. Låt den hellre vara lite kladdig. Bättre att då tillsätta mer mjöl vid utbakningen. Strö lite mjöl över degen. 
  7. Låt den jäsa under bakduk till dubbel storlek, 45-60 minuter. 
  8. Ta sedan upp den på lätt mjölat bakbord. Baka ut till valfritt saffransbröd. 
  9. Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. 
  10. Låt dem jäsa under bakduk till knappt dubbel storlek, 30-45 minuter. 
  11. Pensla dem med äggblandningen. 
  12. Grädda små saffransbröd, tex vanliga lussekatter gräddas mitt i ugnen i 250 grader, 8-10 minuter, längder, flätor, kakor i nedre delen i 200-225 grader, 15-20 minuter. 
  13. Frys gärna in saffransbrödet samma dag. 

fredag 16 oktober 2015

Äppelpaj



Nu är det finns mängder med svenska äpplen i affären är det så gott med äppelpaj
   
Pajdeg
4 dl  vetemjöl
200 g  smör
2 msk  kallt vatten
1  ägg till pensling
strösocker

Fyllning:
 6-8  äpplen
 0,5 dl  strösocker
 2 msk  vatten
 1 msk  malen kanel

Gör så här:

  1. Hacka samman mjöl och matfett till en grynig massa. 
  2. Tillsätt vattnet lite i taget och arbeta snabbt ihop alltsammans till en smidig slät deg. 
  3. Degen kan också blandas i en matberedare. 
  4. Platta ut degen, täck den med plastfolie och låt den vila kallt ca 30 minuter. 
  5. Sätt ugnen på 200°C. 
  6. Skala äpplena och skär i små tärningar. 
  7. Koka upp vattnet i en liten kastrull och lägg i äppeltärningarna.
  8.  Koka upp igen och rör ner socker och kanel. 
  9. Ta av från värmen. 
  10. Dela degen i två delar. 
  11. Kavla ut den ena som en botten och lägg den i formen.
  12.  Lägg i fyllningen. Kavla ut den andra degen som ett lock och lägg över. 
  13. Tryck till runt kanten och stick några hål i deglocket. 
  14. Pensla med lätt uppvispat ägg och strö över lite socker. 
  15. Grädda pajen mitt i ugnen ca 30 minuter tills den får fin färg.

tisdag 29 september 2015

Mazarinrutor


Om man inte orkar hålla på att trycka ut masa deg i små folieformar för att göra mazariner är denna kaka minst lika god, en klar favorit på kakbordet.  Den blir så saftig och tokgod och dessutom är det så mycket smidigare och enklare att baka mazariner i långpanna istället för i mazarinformar. Det blir minst lika  god då även denna kaka består av mördegsbotten, mazarinfyllning och glasyr. Nu när det finns färdig mandelmjöl så är det verkligen busenkelt att göra denna kaka, har tyckt det varit lite tråkigt innan när jag var tvungen att skåla och mala 300 gram mandel, ja idag var det bara att mäta upp 300 gram mandelmjöl istället, kunde inte bli enklare liksom. Nu skall ju glasyren inte vara knallrosa :-) , det råkade bara bli så när man inte tänker på att pastafärgen är så himla koncentrerad och dessutom råkade jag välja den extra röda pastafärgen istället för rosa, ja så kan det gå ibland :-.

Mazarinrutor
35-40 st

Mördeg
400 gram margarin
8 dl vetemjöl
2 dl florsocker
2 st äggulor

Fyllning

300 gram skållad, mald mandel eller färdigt mandelmjöl
6 st bittermandlar
3 dl socker
200 gram smält margarin
4 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
6 st ägg


Glasyr
4 dl florsocker
1 st saften citron
röd karamellfärg eller pastafärg

Gör så här 

  1. Blanda ihop alla ingredienser till mördegen och låt den vila kallt i kylen en stund. 
  2. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen.
  3. Tryck ut mördegen i en smord långpanna, den vanliga standardstorleken, tror den är 30x40 cm och bred ut fyllningen över mördegen. 
  4. Grädda i nedre delen i ugnen i 200 grader i 20-25 minuter. Passa den så att ytan inte blir för mörk, lägg i så fall ett bakplåtspapper över.  
  5. Blanda ihop florsocker och citronsaft och späd eventuellt med kallt vatten till en lagom glasyr och färga den svagt rosa med karamellfärg. 
  6. Bred ut detta över den kalla kakan

Mazariner

En ny säsong av Hela Sverige Bakar har ju nyligen startat och i senaste avsnittet bakades det mazariner, hur gott som helst

Bakade lite mazariner idag, det tar ju en liten stund att göra men det är så mycket godare än köpa. Fyllde de även med lite hallonsylt.

Deg:
200 g smör, rumsvarmt
7 dl mjöl
1 dl socker
1 ägg
1 tsk vaniljsocker

Fyllning:
400 g mandelmassa
200 g smör, rumstempererat
5 ägg
Fast hallonsylt/marmelad

Glasyr:
200 g florsocker
1 msk citronsaft
0.25 dl vatten
Ev sylt

  1. Gör degen: Blanda det rumstempererade smöret med de övriga ingredienserna och arbeta ihop till en smidig deg. Tryck ut degen i mazarinformar och sätt dem i kylen.
  2. Sätt ugnen på 175 grader och gör sedan fyllningen.
  3. Blanda mandelmassa och smör till en slät och smidig konsistens, tillsätt äggen ett i taget. Lägg lite smet i botten på mazarinformarna, lägg i lite hallonsylt och fyll sedan på med mera mazarinsmet, fyll till 3/4.
  4. Grädda i ugn i cirka 10 minuter tills de fått fin färg. 
  5. Låt svalna och ta dem sedan ur formarna.
  6. Bred på ett tunt lager god sylt och ett lager glasyr av florsocker och vatten.

fredag 4 september 2015

Pannkaksmuffins

De här pannkaksmuffinsen har jag gjort tidigare, himla goda och perfekt då man slipper stå och steka en massa pannkakor, de blir som miniugnspannkakor. Och snyggt att servera dom in portionsform. Denna gång mjölade jag formarna och då släppte pannkakorna ur formarna utan problem. Blir säkert tokgott om man blandar ner lite äppelbitar blandat med kanel,mosad banan,  blåbär eller hallon eller om man vill ha lite matigare muffins så är det perfekt med skinka, bacon eller kasslertärningar. Använde en muffinsplåt för stora muffins och då blev de 12 stycken, 6 på varje plåt.

Pannkaksmuffins
12 stycken

3 dl vetemjöl
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
5 dl mjölk
4 ägg

 
Gör så här:
  1. Sätt ugnen på 225 grader. 
  2. Smörj en muffinsplåt med smör och mjöla med mjöl, de lossnar mycket lättare då.
  3. Blanda samman vetemjöl, salt och vaniljsocker. Vispa ner mjölken, lite i taget.  
  4. Vispa ner äggen och blanda till en slät smet.
  5. Häll smeten i muffinsformarna. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 min.
  6. Serveras med lite färska bär, lite god hemkokt sylt och kanske lite vispgrädde.

torsdag 27 augusti 2015

Gräddtårtor



Har firat lite födelsedagar under sommaren och här hemma är det tyvärr ingen som uppskattar fina sugarpaste tårtor så därför blir det oftast vanliga gräddtårtor, men det är ju trots allt så gott :-) . Dessa är fyllda med glasskräm och hemgjord jordgubbssylt.

Gräddtårta

Tårtbotten
5 ägg
2,5 dl socker
1,5 dl mjöl
1,5 dl potatismjöl
2,5 tsk bakpulver

Gör så här:
  1. Smöra och bröa en rund form på 22-24 cm. Jag brukar göra en krage med bakplåtspapper för att förhindra att smeten rinner över vid gräddningen. 
  2. Vispa ägg och socker ljust och poröst
  3. Blanda de torra ingredienserna.
  4. Blanda försiktigt ned detta i äggsmeten.
  5. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i 40-45 min. Öppna absolut inte ugnsluckan de första 20 minuterna. Mot slutet av gräddningen kan man ibland behöva lägga på lite ugnsfolie för att förhindra att tårtbotten blir allt för mörk. 
  6. Låt den svalna en stund innan du stjälper upp den. 

Glasskräm  
2 dl vispgrädde

Marsankräm gjord på 2 dl mjölk och 5 msk marsanpulver

Gör så här:
  1.   Gör marsankrämen/vaniljkräm enligt anvisningar på paketet.
  2. Häll ner den ovispade grädden i vaniljkrämen och blanda till önskad konsistens.

Jordgubbssylt
2 l jordgubbar
1 kg Syltsocker

Gör så här:
  1. Rensa och skölj bären. Skiva eller mixa dem.
  2. Lägg dem i en gryta tillsammans med syltsockret och koka upp. Koka i två minuter. 
  3. Tag grytan från värmen, skumma noga. Häll upp sylten på varma, rena burkar och tillslut genast.
  4. Förvara svalt.

tisdag 25 augusti 2015

Äppelpaj med mördegslock

Äntligen kan man snart köpa svenska äpplen i affären, tyvärr har vi ännu inget äppelträd som ger frukt, men om några år kanske. Men nu när det börjar bli säsong för svenska äpplen så kommer det bli många äppelpajer här i huset.

Äppelkaka med botten och lock

Mördeg:
200 gram smör
1 dl socker
1 1/4 dl potatismjöl
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Fyllning:
6 äpplen, tog bara 5 äpplen, beror ju på hur stora du använder.
2 tsk kanel
strösocker, kanske runt 3/4 dl

Gör så här:
  1. Blanda snabbt ihop alla ingredienser till mördegen, gör enklast i en matberedare. 
  2. Dela degen i 2 lika stora delar. 
  3. Tryck ut den ena delen i en smord form med löstagbar kant på ca 24 cm i diameter.
  4. Skala och skiva äpplena tunt, vänd dom i kanel och socker.
  5. Häll detta över mördegen.
  6. Lägg på den andra mördegen som ett lock, se till att den går ända ut till kanterna.
  7. Grädda i 175-200 grader i ca 45 minuter. Jag gräddade min längst ner i ugnen.

söndag 31 maj 2015

Prinsesstårta med rababerkompott

Genom Buzzador fick jag chansen att buzza bakprodukter från Odense, nu när de är Mors dag idag så passade det ju utmärkt att testa deras marsipanlock och figurmarsipan. Figurmarsipanen var väldigt lättarbetat och smakade himla gott, det är olika smaker på dem, tex den rosa har jordgubbsmak. Gjorde först en tårtbotten enligt recept från Odense, men misslyckades med den och vågade inte göra ett ny efter det receptet utan tog ett recept jag vet funkar. Men den är anpassad efter en tårtform på 24 cm och när jag väl gjort i ordning tårtan så visade det sig att marsipanlocket var för litet, tur ni inte kan se baksidan av tårtan :-) och eftersom den inte räckte till hela tårtan blev det också en massa fula veck. Så använder man Odense marsipanlock bör man göra en tårtbotten på en tårtform som har max 20 cm enligt så det är i deras recept, har en form på 20 cm jag tänkte testa på nästa marsipanlock som jag också fick genom buzzador. Tänkte då testa detta recept, det jag testa igår fanns på själva förpackningen på marsipanlocket, då jag misslyckades så vet jag inte hur den botten är, ni får testa själva om ni vill.  Men marsipanlocket var lätt att arbeta med och var inte torrt och sprack, 

Tårtbotten ( Obs för stor får marsipanlocket, men perfekt som boten till andra tårtor eller om du kavlar ut ett lock från sockerpasta eller marsipan och kan göra locket större.)
4 ägg
2 dl socker
1 dl vetemjöl 
1 dl potatismjöl 
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Smör och mjöl till formen

Vaniljkräm
5 dl mjöl + 10 msk snabb marsanpulver
 
Rabarberkompott
250 g rabarber
250 g frysta, tinade jordgubbar
1 dl socker
1/2 tsk äkta vaniljpulver

Garnering
5 dl Vispgrädde
1 färdigkavlat marsipanlock 
Marsipanrosor och blad, finns att köpa färdigt om man inte vill göra egen, men jag använde mig av deras figurmarsipan


Tårtbotten
  1. Sätt ugnen på 175°C. 
  2. Smörj och mjöla en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
  3. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke med elvisp ca 3 minuter.
  4. Blanda vetemjöl, potatismjöl, vaniljsocker och bakpulver i en annan bunke.
  5. Sikta ner mjölblandningen i äggblandningen. 
  6. Blanda försiktigt med en slickepott till en jämn smet.
  7. Häll smeten i formen.
  8.  Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 minuter. 
  9. Kontrollera med provsticka att kakan är helt torr. Låt svalna helt.
Vaniljkräm
Gör enligt anvisningar på paketet, jag blandade 5 dl mjölk med 10 msk pulver 

Rabarberkompott
  1. Ansa och skär rabarbern i ca 2 cm stora bitar. 
  2. Lägg i en kastrull med jordgubbar, socker och vaniljpulver.
  3. Låt småkoka utan lock på medelvärme 10–15 minuter till en fast kompott. 
  4. Mosa sönder jordgubbarna med en slev och rör då och då. 
  5. Låt svalna helt.

Montering:
  1. Vispa grädden fast. 
  2. Blanda grädden med 2 dl av vaniljkrämen 
  3. Skär tårtbottnen i 3 lika stora delar.
  4.  Lägg den översta delen med ovansidan nedåt på ett fat. 
  5. Bred ut vaniljkrämen.
  6. Lägg på mellanbottnen. 
  7. Fördela kompotten. 
  8. Bred ut vaniljgrädden ovanpå och forma den till en kupol (lättast med en palett eller baksidan av en stekspade), men spara ca 1 dl.
  9. Lägg på den sista bottnen med snittytan uppåt. 
  10. Tryck försiktigt så den formas efter kupolen. Släta ut resterande vaniljgrädde runt kanterna.
  11. Lägg på marsipanlocket. 
  12. Försök undvika att veck bildas genom att sträcka marsipanen nedåt och forma med händerna.
  13. Skär bort eventuell överflödig marsipan.
  14. Garnera med tex marsipanros, vill du inte göra egen finns färdiga att köpa på tex ICA
Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova.
Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är fluffan):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=fluffan

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden fluffan till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador fluffan till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.
Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=fluffan