Cupcakesfluffan
söndag 31 juli 2011

Födelsedagstårta

›
Hade födelsedagskalas 2 igår, denna gång blev det en tårta täckt med sugarpaste. Den består av en ljus tårtbotten , fylld med kokosmousse o...
27 kommentarer:

Dumlefluff

›
En härligt supergod fluff med dumlekolor 3 dl vispgrädde 180 gram dumlekolor, grovt hackad Gör så här: Värm grädden i en kastrull, jag...
4 kommentarer:

Vit marängkräm

›
Testade i helgen att spackla min födelsedagstårta med en härligt fluffig vit marängkräm, den var verkligen supergod och mycket lättarbetad. ...
2 kommentarer:

Kokosmousse

›
En riktigt god tårtfyllning som blir bäst om den får stå några timmar i kylen och tjockna till sig, blir den ändå för lös så går det att gör...
2 kommentarer:
torsdag 28 juli 2011

Strawberry cheesecake

›
Idag är det inte någon vanlig dag, för dag är det Lindas födelsedag :-) Ja så då blev man visst ett helt år äldre, nu för tiden får man tänk...
32 kommentarer:

Rulltårtsbotten

›
150  gram (3 st) ägg 160 gram (2 dl) strösocker 120 gram (2 dl) vetemjöl 2 tsk bakpulver 50 gram (0,5 dl) mjölk Gör så här: V...

Tårtgelé

›
Att hälla över en tårta så att den får ett fint och glansigt gelélager. Tårtgelé 0,5 dl strösocker 2 st gelatinblad 1 dl fruktpuré, består...

Fruktmousse

›
Himla gott och passar bra till moussetårtor och som fyllning i andra tårtor. 2,5 dl fruktpuré 100 gram florsocker (1,65 dl) 4 st gelatin...
onsdag 27 juli 2011

Kokos och apelsinkakor

›
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Detta är ett recept på sockerfria småkakor men det går lika bra att anv...
7 kommentarer:
måndag 25 juli 2011

Briocher

›
Gjorde en ny omgång briocher, de är så tokgoda och perfekta att ha till middagen, serveras nygräddade och de som blir över bör frysas in sam...
18 kommentarer:
fredag 22 juli 2011

Chocolate Chip Cookies och Lindt Excellence Mild 70% och 85% Cocoa

›
Bakade lite härligt mumsiga chip cookies i veckan, dessa kakor är sambons favorit och jag provade ett nytt recept idag, gillar när de blir...
19 kommentarer:
torsdag 21 juli 2011

Odenselängd

›
Har aldrig bakat den här kakan/bullen innan men det var så tokgod, den spröda kakan smälter i munnen och ihop med mandelmassafyllningen blir...
20 kommentarer:
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Använder Blogger.