tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post3485613944020944800..comments2024-03-26T13:16:15.646+00:00Comments on Cupcakesfluffan: Budapestrulle/ BudapestlängdCupcakesfluffanhttp://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-34748498088311669682013-06-02T19:06:48.484+01:002013-06-02T19:06:48.484+01:00Hej!
Jag har ibland gjort marängbotten dagen in...Hej! <br /><br />Jag har ibland gjort marängbotten dagen innan och låtit den ligga kvar under långpannan/bakplåten i rumstemperatur och sedan fyllt den nästa dag, viktigt är bara att den inte torkar ut, då spricker den lättare när du rullar ihop den. Tror det blir himla gott med grädde blandat med kesella hallon och hallon.<br /><br />Lycka till / LindaCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-58903349975502344612013-06-01T09:51:26.728+01:002013-06-01T09:51:26.728+01:00Hej. Behöver hjälp från duktiga bakexperter. Har t...Hej. Behöver hjälp från duktiga bakexperter. Har tänkt göra budapeststubbar till min sons studentmottagning men har aldrig gjort det tidigare. Fråga: Kan man göra marängbotten dagen innan och förvara den kallt för att sedan färdigställa den samma dag? Funkar det eller måste man göra allt samma dag som den ska ätas? <br /><br />Vad tror ni om att blanda grädde med kesella hallon och sedan byta ut mandarinerna mot hallon?<br /><br />Tack för allas hjälp<br />IngelaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-16990139052721924092013-05-13T20:22:32.705+01:002013-05-13T20:22:32.705+01:00Emma: Ekströms kokmarsan, dvs inte snabbvarianten ...Emma: Ekströms kokmarsan, dvs inte snabbvarianten skall vara fritt från mjölkproteiner och laktos. Använde själv det när jag åt mjölkfritt.<br /><br />http://www.procordia.se/Vaara-produkter/Produktinformation?id=10932Cupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-90840804192566705192013-05-13T14:43:43.984+01:002013-05-13T14:43:43.984+01:00Kan man ta bort marsanpulver eller ersätta det med...Kan man ta bort marsanpulver eller ersätta det med något annat som mjölk allergiker kan äta??<br />Ser ju väldigt smaskigt ut annars!<br />Mvh Emma Emmashttps://www.blogger.com/profile/03279776456588893291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-66597846381545978062012-08-22T18:22:05.311+01:002012-08-22T18:22:05.311+01:00Prova att byta ut mandarinerna mot hallon. Antinge...Prova att byta ut mandarinerna mot hallon. Antingen tinade eller färska. Det blir som en helt annan bakelse :)<br /><br />http://www.facebook.com/Gotlandsbagarenhttps://www.blogger.com/profile/04409166513913420463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-1938479257499624592012-04-06T13:24:52.348+01:002012-04-06T13:24:52.348+01:00Den är bäst dagsfärsk, det är så eftersom det är m...Den är bäst dagsfärsk, det är så eftersom det är maräng, den är god dagen efter med, men mjuknar och kan ibland bli lite blötCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-75380651279437400502012-04-06T13:17:41.095+01:002012-04-06T13:17:41.095+01:00Älskar verkligen din blogg. Håller sig rullen färd...Älskar verkligen din blogg. Håller sig rullen färdig i kyl två dagar?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-84348406886719098372011-09-25T13:20:10.408+01:002011-09-25T13:20:10.408+01:00Min farmors favoritbakverk! :-)Min farmors favoritbakverk! :-)tinahttp://www.pickipicki.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-30538573626148458152011-09-19T19:26:40.487+01:002011-09-19T19:26:40.487+01:00åh detta såg ju jättegott ut,och blev superfint me...åh detta såg ju jättegott ut,och blev superfint med dem rosorna.sett dem i butik.Sweet Passionhttps://www.blogger.com/profile/10631914210839621939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-28481773442891698152011-09-19T19:17:03.119+01:002011-09-19T19:17:03.119+01:00Anonym: Min blev också mycket uppskattad här hemma...Anonym: Min blev också mycket uppskattad här hemma :-), jag spritsade tätt, typ kant i kant liksom, inga mellanrum mellan varje radCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-88958243200328799302011-09-19T19:15:20.473+01:002011-09-19T19:15:20.473+01:00hur tätt spritsar du? ja provade o spritsa en gång...hur tätt spritsar du? ja provade o spritsa en gång, men de vart för glest -inte bra mao... <br />jag brukar göra ett resept med kakao i ist för marsan.. vilket en kompis å hennes kille vart störtförtjusta i.. min va godare än den citygross säljer sa dom :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-2288564425543406942011-09-19T19:13:16.043+01:002011-09-19T19:13:16.043+01:00Tack allihopa för era kommentarer, Budapestläng är...Tack allihopa för era kommentarer, Budapestläng är tokgott och vill ni lyckas med den så rekommenderar jag verkligen att ni spritsar ut smeten, blir så mycket enklare att rulla ihop den då<br /><br />Tack Anna, skall kika in hos dig :-)Cupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-5907933509205338422011-09-19T13:07:30.652+01:002011-09-19T13:07:30.652+01:00Sådana rullar som är såååå goda! Gjorde dem jämt f...Sådana rullar som är såååå goda! Gjorde dem jämt förr, ska nog snart göra en igen:-) . Mazarin rutorna ser också väldigt saftiga och goda ut.<br />Du har en award att hämta inne hos oss :-) ! Som tack för all inspiration du ger oss och dina otroliga glassrecept :-)<br /><br />/AnnaAnnahttp://www.tartochchokladverkstan.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-40817049958941192792011-09-19T12:04:02.585+01:002011-09-19T12:04:02.585+01:00Gud så snygg den blev, perfekt att sprits istället...Gud så snygg den blev, perfekt att sprits istället ju. :)Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-13169513467905947632011-09-19T07:41:48.399+01:002011-09-19T07:41:48.399+01:00Smaskigt! Inget jag någonsin testat att göra själv...Smaskigt! Inget jag någonsin testat att göra själv men någon gång måste ju bli den första!Ann-Sofihttps://www.blogger.com/profile/18039049047947103459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-59486409185945115332011-09-19T04:23:30.172+01:002011-09-19T04:23:30.172+01:00Jag har aldrig ätit budapestrulle, men det låter g...Jag har aldrig ätit budapestrulle, men det låter gott!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-17896307815063498172011-09-18T20:51:24.976+01:002011-09-18T20:51:24.976+01:00Åååh, vad FIN den blev! Jag tycker också det kan v...Åååh, vad FIN den blev! Jag tycker också det kan vara svårt att få den att hålla ihop, jag vill att den ska se ut så som din gör <3 Banangrädde i låter ju toppen också!Alexandra - Kärlek på tallrikhttp://daedalsmat.sajto.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-38034274727242627752011-09-18T20:30:34.390+01:002011-09-18T20:30:34.390+01:00Budapestrulle är riktigt smaskigt, men det var fle...Budapestrulle är riktigt smaskigt, men det var flera år sen jag bakade det sist. Blev väldigt sugen på att baka en snart!Kristinhttps://www.blogger.com/profile/17318142171391280708noreply@blogger.com