tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post1077149740657372026..comments2024-03-26T13:16:15.646+00:00Comments on Cupcakesfluffan: Tobleronefluff/Chokladfluff/GanacheCupcakesfluffanhttp://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-50214716406692224022011-04-29T19:55:44.097+01:002011-04-29T19:55:44.097+01:00Linda: Jag brukar använda den som fyllning till en...Linda: Jag brukar använda den som fyllning till en normal stor tårtaCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-37789511886093181322011-04-29T17:34:48.651+01:002011-04-29T17:34:48.651+01:00Hur mycket räcker det här receptet till?Hur mycket räcker det här receptet till?Lindahttp://www.sweetsweettreat.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-91030414440432560292011-04-15T20:15:33.181+01:002011-04-15T20:15:33.181+01:00Ann-Sofi: :-)
Matbloggen: :-), trevlig helg på di...Ann-Sofi: :-)<br /><br />Matbloggen: :-), trevlig helg på dig med<br /><br />Therese: När jag gör glassmet med grädde och ägg så brukar jag köra på 85 grader, så länge man inte stormkokar det så är det nog ingen fara, fast går det inte att vispa dagen efter så har man tyvärr råkat koka den, jag brukar värma grädden tills den börjar ryka lite, häller ner chokladen och ser om det går att smälta utan att ställa tillbaka den på spisen, fungerar det inte brukar jag ha plattan på 2:an och röra hela tidenCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-48884742684190001912011-04-15T09:39:48.726+01:002011-04-15T09:39:48.726+01:00Det här måste jag göra till min tårta i sommar :)T...Det här måste jag göra till min tårta i sommar :)Tobleronefluff och Ahlgrens bilar :)<br /><br />Men, hmm det är alltså först dagen efter som man vet om grädden blev för mycket kokt? Eller finns det någon temperatur man kan hålla sig efter. Aldrig mer än 90 grader eller nåt?Therésehttps://www.blogger.com/profile/13956106971243962699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-63802753543925576582011-04-15T07:52:06.095+01:002011-04-15T07:52:06.095+01:00Tobleronefluff är ju bara så gott!! :-)
Trevlig...Tobleronefluff är ju bara så gott!! :-) <br /><br />Trevlig helg! <br /><br />/ JennyM A T B L O G G E Nhttp://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matbloggnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-89429084107870782912011-04-14T20:54:31.350+01:002011-04-14T20:54:31.350+01:00Vilket trevligt recept. Väldigt användbart:)Vilket trevligt recept. Väldigt användbart:)Ann-Sofihttps://www.blogger.com/profile/18039049047947103459noreply@blogger.com