tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post3249149797353993246..comments2024-03-26T13:16:15.646+00:00Comments on Cupcakesfluffan: BriocherCupcakesfluffanhttp://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-32751196274886308172011-07-30T19:10:00.475+01:002011-07-30T19:10:00.475+01:00Martin: Ja här bakas det en hel del :-), Briocher ...Martin: Ja här bakas det en hel del :-), Briocher är mer som bröd, lite fetare förstås då det innehåller både ägg och smör, det är mer som vetedegsbrödskonsistens, inte crossiant<br /><br />Tobias: Är nog nöjd med båda recepten, ingen större skillnad tror jag, de blir ju torra rätt fort, nästa gång vill jag testa ett kalljäst/nattjäst recept istället, fast om jag skulle välja mellan Mias Öhrns recept och detta recept, så blir det detta receptCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-78545089091936731402011-07-30T18:20:53.064+01:002011-07-30T18:20:53.064+01:00Vilket recept av detta och Mia Öhrn-versionen du k...Vilket recept av detta och Mia Öhrn-versionen du körde tidigare gav det bästa resultatet, eller blev det ingen märkbar skillnad? <br /><br />Jag bakade en briochelimpa på Öhrns recept häromveckan och den blev riktigt fin, lite torr och tråkigare dagen därpå förvisso (fast god ändå, även som rostad i brödrosten), men känner att jag kanske borde följa ett annat recept för variationens skull när jag bakar brioche igen.Tobias Rydén Sjöstrandhttps://www.blogger.com/profile/03241005718881494334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-46688360041193960312011-07-28T22:03:17.965+01:002011-07-28T22:03:17.965+01:00Oj, vilken fart det verkar vara hemma i köket hos ...Oj, vilken fart det verkar vara hemma i köket hos dig nu då! Att döma av antalet inlägg här. Härligt.<br /><br />Briocher hamnar för mig under kapitlet: Bröd som jag har noterat finns, men inte vet hur jag skulle äta. Är det som croissant? Att man inte vet om det är en macka, mellanmål eller efterrätt.Martinhttps://www.blogger.com/profile/05807296329088020320noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-56931279258823558562011-07-28T11:38:16.046+01:002011-07-28T11:38:16.046+01:00mmm de såg verkligen jättegoda ut =)mmm de såg verkligen jättegoda ut =)Millihttps://www.blogger.com/profile/05883068628880590503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-32876576405209923842011-07-27T20:24:44.638+01:002011-07-27T20:24:44.638+01:00Tack för era kommentarer, ja de är himla goda :-) ...Tack för era kommentarer, ja de är himla goda :-) och Sanna, kul att botten blev bra, skall själv baka Monnies tårtbotten imorgon till min födelsedagstårtaCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-66290994898215254402011-07-27T19:35:45.680+01:002011-07-27T19:35:45.680+01:00Har aldrig smakat men det verkar mums!
http://sma...Har aldrig smakat men det verkar mums!<br /><br />http://smaskelismaskens.blogspot.com/Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-60830434279980689202011-07-27T19:21:55.313+01:002011-07-27T19:21:55.313+01:00det är verkligen kanongott med briocher, och söta ...det är verkligen kanongott med briocher, och söta att se på är de också :)Pernillahttp://chibichibimoon.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-22940167715804979982011-07-27T17:41:43.977+01:002011-07-27T17:41:43.977+01:00Jättesöta blev dem :) och säkert väldigt goda!Jättesöta blev dem :) och säkert väldigt goda!Rebeckahttp://rebeckaskok.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-28272472214827614492011-07-27T10:45:10.932+01:002011-07-27T10:45:10.932+01:00Jag har aldrig varken ätit eller bakat briocher oc...Jag har aldrig varken ätit eller bakat briocher och visste knappt vad det var. De där skapelserna ser ju riktigt goda ut! :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-21646950831039921182011-07-27T07:44:04.317+01:002011-07-27T07:44:04.317+01:00Jag har testat Monnies tårtbotten nu,himla hög och...Jag har testat Monnies tårtbotten nu,himla hög och fin blev den! Men inte smakat ännu =)Sannas Godahttp://ttela.se/bloggar/1.1080183-sannas-godanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-57290774256393894722011-07-26T20:37:06.741+01:002011-07-26T20:37:06.741+01:00sv: ja visst e det kul med gammla recept.. jag fic...sv: ja visst e det kul med gammla recept.. jag fick en gammal delikates bok av min styvfarmor som e från 60 talet.. vilken gudskatt.. sen 2 ren skånska recept böcker från slutet av 70.början av 80 talet.. jag e rent saligchanettehttp://www.tartpalatset.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-45904010314164427272011-07-26T20:00:51.111+01:002011-07-26T20:00:51.111+01:00ååh va söta!ååh va söta!Jenhttp://littledessert.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-29075247129700435492011-07-26T19:01:40.376+01:002011-07-26T19:01:40.376+01:00Tack för era kommentarer, himla gott blir det :-) ...Tack för era kommentarer, himla gott blir det :-) och Matarkivet, jag bakade dom i söndags och har ätit dom både igår och idag och de var lika goda ändå, det är klart, lite torrare blir de alltCupcakesfluffanhttps://www.blogger.com/profile/04273912453542812892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-3820417512795040802011-07-26T15:40:00.323+01:002011-07-26T15:40:00.323+01:00Jag ääälskar brioche, men har inte bakat det pga (...Jag ääälskar brioche, men har inte bakat det pga (i princip) obefintlig frys. Tror du de håller sig en dag till eller blir de torra direkt?Matarkivethttps://www.blogger.com/profile/00725512993895407826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-5897126034993412872011-07-26T08:21:21.062+01:002011-07-26T08:21:21.062+01:00Så fina! Jag har aldrig bakat briocher.Så fina! Jag har aldrig bakat briocher.Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-72543032576630729192011-07-26T06:44:46.436+01:002011-07-26T06:44:46.436+01:00Jättefina, och de ser jättegoda ut! :-)Jättefina, och de ser jättegoda ut! :-)J E N N Yhttp://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matbloggnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-90103619453281383222011-07-26T05:40:02.032+01:002011-07-26T05:40:02.032+01:00Låter gott! Har jag nog aldrig ätit :)Låter gott! Har jag nog aldrig ätit :)Bullmammanhttp://bullmammasara.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-848498070883772769.post-669837208957886472011-07-25T23:45:49.018+01:002011-07-25T23:45:49.018+01:00Jättefina! Briocher är så otroligt snygga att serv...Jättefina! Briocher är så otroligt snygga att servera som kuvertbröd. Tyvärr något man inte gör så ofta.Louise´s Spishttps://www.blogger.com/profile/13252607056134425961noreply@blogger.com