onsdag 22 juni 2016

LOPPIblogbag Sommar

Fick hem en ny superfin LOPPIblogbag, denna gång med sommartema, alltid fylld med användbara saker, denna gång innehåll den :

Pink Grapefruit Lip Balm från Burt’s Bee: Denna läppbalsam mjukgör varsamt läpparna och lämnar en god söt smak. Den innehåller 100% naturliga ingredienser. Luktar gott och känns skön på läpparna, en klar favorit.

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme: Grumme flytande kulörttvättmedel sensitive innehåller effektiva enzymer som på ett naturligt sätt bekämpar fläckar. Grumme flytande kulörttvättmedel sensitive har låg dosering som skonar miljön. Den är helt oparfymerad. Vi använder ofta Grummes produkter då de är bra för miljön och huden.

Melon Crush från Family Fresh: Family Fresh är ett av de största varumärkena inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige och har duschkrämer med härliga dofter för hela familjen. En av de senaste nyheterna är Melon Crush som är en återfuktande och uppfriskande duschgel med en frisk och fruktig doft av söt vattenmelon och en hint av lime. Luktar så gott, vi använder ofta Family Freshs duschcreme 

Aroma Sensation från Softlan: Softlan Aroma Sensation Inner Harmony gör så att tvätten känns mjukare och doftar harmoniskt. Den intensiva och långvariga doften med naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj ger en behaglig och avslappnande känsla hela dagen. Sofltan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig. Använde den när jag tvättade igår, tvätten luktade riktigt gott eteråt och vi brukar ofta köpa just Softlan sköljmedel, kul med en ny doft.

Tandborste från Jordan: Jordan Individual är Sveriges designtandborste som kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är ”navy” och skandinavisk minimalism. Individual är en billig designpryl för ditt hem men en kvalitetsprodukt som finns i ett brett utbud för att passa din personlighet och stil. Köper ibland deras tandborstar, denna var lagom mjuk för tänderna och tandköttet. Här kan man tävla och designa sin egen tandborste http://www.individualbyjordan.com/

The Swedish One från Ella’s Kitchen: Denna produkt är på tillfälligt besök under våren/sommaren i Ella’s Kitchen sortimentet. Den är fylld med 100% ekologiska ingredienser som blåbär, äpplen, banan och med en liten tvist av vanilj. Kul med en ny smak på deras klämpåsar, den uppskattades hos lillkillen här hemma.

Alvin & gänget -gasen i botten : Följ med dina pälsklädda polare på äventyr i den vildaste Alvin-filmen någonsin! Alvin, Simon och Theodore ger sig denna gång hals över huvud av mot Miami, men hamnar på snart villovägar som tar dem med på helgalna och musikfyllda upptåg. Deras tidigare filmer gillas av barnen här hemma,. denna var med rolig tyckte dom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar