måndag 9 maj 2016

Loppi Blogbag våren 2016

Blir alltid lika glad när jag får hem Loppi Blogbag, alltid så mycket fint i dessa blogbag

Denna blogbag innehåller:

Safari Kvarg från Yoplait som är yoghurtkvarg för barn och innehåller d-vitamin, kalcium och protein. Dessa köper vi ofta och är en favorit här hemma.

Mössa och napphållare från Geggamoja och  en 20% rabattkod på Geggamoja. En jättefin mössa till vår 2-åring.

Chicken Tinga från Old el Paso som är ett taco kit, skall bli kul att testa.

Dermosil Nature Rengöringsgel för ansiktet, organic passar normal, torr och blandhy. Rengöringsgelens sockertensider avlägsnar varsamt orenheter och makeup utan att torka ut eller irritera huden.Produkten återfuktar och mjukgör huden. Aktiva ämnen i Nature Rengöringsgel för ansiktet är extrakt från blåklintsblomma, fröolja från svarta vinbär och jojoba, bladextrakt från aloe vera och rosmarin samt glycerin. Gelen har en frisk citrusdoft.Nature Rengöringsgel för ansiktet är förpackad i en lufttät pumpflaska och är lätt att dosera och hygienisk att använda.

Har redan hunnit testa denna flera gånger och gillar den och kommer säkerligen att köpa den när flaskan jag nu har tar slut.Perfekt för mig med blandhy.

Snobben” The Peanuts Movie : Denna film passar nog våra större killar på 6 och 8 år bäst, minns själv hur jag gillade Snobben som liten, kul med en film med dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar