söndag 15 mars 2015

LOPPIBlogbag Minicare

Fick nyligen hemskickad LOPPIblogbag Minicare, den är speciellt utvecklad för torr och känslig hy, perfekt för mina barns hy då jag inte vill använda produkter med parfym, färgämnen och konserveringsmedel till de minsta och  krämen är toppen för mina händer som blir extremt torra och spricker så fort det är lite kallt ute. Jag har sedan tidigare använt baby moussen när lillkillen badar och duschar och den är en favorit här hemma. Tack LOPPI för denna fina blogbag.

Minicare Kräm:
Behandling av extra torr hud vid t.ex. atopisk hud och eksem. Extrafet (60% fett) och går snabbt in i huden. Utvecklad för att minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym.

Minicare Washlotion:
Extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.

Minicare Baby Mousse:
Extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Oil: 
Mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvatten eller direkt på huden. Passa även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Minicare Baby Zinc Cream:
Unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar