onsdag 18 februari 2015

LOPPIblogbag Nystart

Fick nyligen hem årets första LOPPIblogbag, himla kul att få dessa :-) , just denna gång fanns massa nyttiga och goda saker, perfekt för en nystart


Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillskott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Perfekt om man har dåliga järnvärden.

Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. God smak och så är den ju ekologisk, toppen :-)

KidsZoo välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder är kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger barnen en bra dos av de vanligaste vitaminerna. De smakar som godisbjörnar, så dessa var det inte några problem att få barnen att äta, har testat liknande innan, men de har haft en bismak så de har inte gillat dom, bäst att hålla burken långt ifrån dom så att de intet äter upp alla på en gång, det är ju barnsäkert lock, men barn lär sig snabbt att öppna sådana med.

Castus frukstänger är fulla av naturlig energi och passar perfekt som mellanmål. Själv gillar jag inte torkad frukt, men de gick hem hos barnen.

Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärigt. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen. Luktar och smakar gott av blåbär, men det är sambon som är tedrickare så han får teet.

Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt unika tappning: tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt. Himla gott med saltsmak på dem, klart godkända, dessa kommer jag absolut köpa hem mer av.

Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blanding av vitaminer och mineraler, samtidigt som dryckerna är goda törstsläckare. Perfekt på eftermiddagen när blodsockret dippar. God smak, men vet ännu inte om de har någon effekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar