onsdag 3 december 2014

LOPPiblogbag 1 åringen

Fick för ett tag sedan Loppiblogbag hemskickat, anpassat för barn i ålder 1 till 3 år och den var uppskattad av alla barn här hemma men framförallt av 2-åringen och minstingen på 7 månader. Gillar verkligen dessa Loppiblogbag då de innehåller intressanta och mycket användbara saker.


PIPMUGG FRÅN PHILIPS AVENT
Den nya pipmuggen från Philips Avent har en unik ventil som motverkar spill. Den mjuka pipen och de mjuka handtagen gör det lätt för barnet att dricka. Praktiskt för både barnet och för föräldrarna! Få delar som alla enkelt kan maskindiskas och den passar även till Philips Avents nappflaskor.Prova gärna om muggen är spillfri! Perfekt mugg nu när vår minsting  på snart 8 månader skall börja dricka ur mugg


BAMSE FÖR DE YNGSTA FRÅN EGMONT
Bamse för de yngsta från Egmont är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år. Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Den var uppskattad av alla barnen här hemma, perfekt att den tpl lite mer än vanliga tidningar.


BARNKIT FRÅN FOLKSAM
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm.  Superbra och kommer ligga i bilen


KRÄM FRÅN ACO MINICARE
ACO Minicare Kräm är en extra fet kräm (60% fett) som behandlar torr hud, t.exvid atopisk hud och eksem. Krämen mjukgör och återfuktar och är framtagen för att minimera obehag, irritation och sveda. Den har en skyddande och återfuktande effekt hela dagen. Oparfymerad. Minicare är en hudvårdsserie utvecklad för barn med torr och känslig hud. Så fort det blir lite kallare ute så blir mina händer torra, spricker och blöder, denna är perfekt för att reperarera och förebygga detta, har även använt den på 2-åringens torra ben. Går lät och fort in i huden och den är dryg så man behöver inte ta så mycket.


SMAKPROV PÅ CITROËN C4 PICASSO
Här kommer ett smakprov av nya Citroën C4 Picasso – den moderna kombin. Den finns med 5 eller 7 sittplatser och har utrustats med den senaste teknologin tillsammans med förstklassig komfort. Interiören är ljus och rymlig tack vare panoramavindrutan, via en 7-tums pekskärm och en 12-tums HD-instrumentskärm styr du på ett enkelt sätt bilens alla funktioner. Provkör den hemma med barnen och ta gärna med barnen för en provkörning i den fullskaliga versionen. Nu har vi ju redan en bil med 9 zsittplatser, annars hade det varit intressant.


GRÖT FRÅN SEMPER
Ätklar gröt från Semper i praktisk klämpåse. Lika god kall som varm är den enkel att ha med och barnet kan hålla, klämma och suga själv. Finns i tre goda smaker och innehåller bl.a. järn, kalcium och vitamin C så att barnet får i sig massor av den näring det behöver under en fartfylld dag. Från 6 månader. Lillkillen som precis börjat äta "vanlig" mat gillade denna, perfekt att ta med på utflykter och annat utanför hemmet och jag har tillhörande squeeze sked som jag bara skruvar på, så smidigt och bekvämt och det blir minimalt med kladd. Denna kommer jag absolut köpa om jag skall iväg och vill ha något lätt att ta med. Lillfjant äter den kall, vilket funkar fint.
FRUKTRIS FRÅN SEMPER
Gott fruktris från Semper, som mellanmål eller dessert, det mättar och ger energi. Finns i smakerna Tropiska frukter och Skogsbär. Allt mumsigt mixat. Ta med Rismums på utflykten eller ät den hemma. Från 6 månader. Lillfjant tokgillade fruktriset och även denna är perfekt att ta med när man skall ut på utflykter och sånt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar