tisdag 4 november 2014

LOPPIblogbag Gravid & Baby

Jag hade turen att få Loppis LOPPIblogbag Gravid & Baby hemskickat, de delas ut till olika bloggare och just denna blogbag passar utmärkt nu när lillfjant är 6 månader. 

Folksam Barnkit – ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Kitet innehåller bland annat plåster som är vattenavisande, skavsårsplåster, brännsårsplåster, solskyddskräm med mera. Denna kommer jag ha i skötväskan, perfekt om det händer något när vi är ute.Saknat just ett sådanthära kit att ha med mig som är lagom stort och inte tar så stor plats.

ACO Minicare Baby Mousse Wash – en extra mild och skonsam rengöringsmousse med glycerol, som även kan användas utan vatten, anpassad till babyns ömtåliga hud. Moussen rengör hud och hår utan att torka ut. Moussen har ett hudnära pH och är fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineraloljor och parfym. Har testat och denna kommer jag absolut köpa fler gånnger, perfekt till minstingens känsliga hy.

ACO Minicare Baby Oil – en särskilt utvecklad olja för bebisens ömtåliga hud. Oljan återfuktar och gör huden mjuk och len. Kan användas i badvatten eller direkt på huden exempelvis vid babymassage. Oljan är såklart fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineraloljor och parfym. Perfekt att smörja in efter lillfjant efter badet och även på 2-åringen när han blir torr i huden.

Haklapp från Bambino Lillfjant dreglar som en tok och denna är helt perfekt då den skyddar hans klädr från att bli allt för blöta.

Rabatt på Inotyol – hela 70% rabatt på denna salvan hos Apotea.se, alltid ett riktigt bra erbjudande. Inotyol är en salva som lindrar och skyddar huden när den är röd och irriterad. Receptfri salva, 50 gram i en tub. Bra mot eksem, ulcera, icke infekterade dermatoser, erytem och brännskador. Den enda salvan jag använt till mina 4 barn, perfekt när de blivit röda i rumpan, både läker och skyddar, skulle aldrig byta den mot en annan salva.

Vanish Oxi Action Crystal White Pulver – provpåse på vanish tvättmedel, som tar bort fläckar och håller dina vita kläder så vita som möjligt. Den speciella formeln innehåller aktivt syre. När den blandas med vatten friges tusentals syrebubblor som trängs djupt ner i plaggets fibrer och lyfter därmed ut fläcken. Detta pulver innehåller aktivt syre som tar bort alla sorters fläckar, både de synliga och de som kan vara svårare att se. Parfymfria, miljömärkta och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Sverige. Vad skall jag säga, vi är storförbrukare av vanish :-)

LOPPImagasin – i det nya numret av detta magasin berätta Anitha Schulman om det nya livet som tvåbarnsmamma, vi får följa med till förlossningen, vi retropysslar till bebisen, bakar smarrig fika och så bjuder vi på vinstregn med priser för ett värde över 10 000 kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar