söndag 7 september 2014

Loppi Blogbag
Jag hade den stora turen att bli utvald och få Loppi Blogbag hemskickad nu i veckan, toppen då den innehåller produkter som vi ofta använder här hemma. Den innehöll

Paneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria - en klassisk thailändsk kycklingrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad samt Organic Coconut Milk - ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Jag brukar steka strimlad kycklingfile och blanda detta med kokosmjölk och kryddmixen och hälla i en påse Thaigrönsaker från Findus, snabbt, enkelt och himla gott. Eller istället för wokgrönsaker blanda ner strimlade bambuskott, cashewnötter, ananas och paprika och ibland strimlade morötter.


Det animerade äventyret Rio 2. Himla kul film som uppskattades av alla barnen här hemma.


Fiskpinnar från Findus. Ja vad skall jag säga, barnen älskar dessa ihop med hemlagad potatismos och lingonsylt.

Sköljmedel från Softlan! Det finns två sorter som båda luktar himla gott. Exotic Delight och Tropical Passion.


LOPPI har tagit fram en LOPPIpåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring. Påsen kostar 100 kronor och för varje såld påse går 50 kronor oavkortat till Childhood.

LOPPI släpper andra numret av LOPPImagasin. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma.
Man kan nu även beställa LOPPIpåsen Förskola från Lekmer, kostar 49 kronor men är helt gratis när du handlar för mer än 800:-

Påsenochinnehåll

Innehåll i LOPPIpåsen Förskola hösten 2014


Gratis abonnemang från TV4 Play Premium
Prova TV4 Play Premium gratis i 3 månader. Med TV4 Play Premium kan du följa dina favoritprogram och sportevenemang från TV4-gruppens kanaler utan avbrott. Men det bästa är att nu finns det även massor av innehåll för barnen i form av bla My little pony, Teenage Mutant Ninja Turtles, Postis Per och mycket mer.
Värde: 297 kr


Utskrift

 Smoothie från Semper
En smoothie som barnet lätt kan hålla, klämma och suga själv. Utan kladd och spill på fiket, tåget, utflykten eller i bilen. Osockrade mellanmål som passar barn från 6 månader.
Värde: 11,90 kr.


Semper_Original_CMYK

 
Mätsticka från Superfit
Superfit tillverkar skor för barnets alla olika utvecklingssteg och faser, från lära-gå skor till sportskor till riktigt slitstarka vinterskor. Superfit samarbetar med läkare och ortopeder för att ständigt utveckla nya skor som erbjuder stöd och komfort till barnens fötter. I LOPPImagasin medföljer en rabattcheck som ger dig 20 % på Superfits skor, hos lekmer.se.
Värde: 39 kr


superfit_flash_cmyk

 
Vitaminer från KidsZoo
KidsZoo Fiskolja Forte smakar bra, oavsett hur länge man tuggar på den. KidsZoo finns även som multivitaminbjörnar.  
Värde: 5 kr


 

Kids_Zoo_logo

 
Tandkräm från Colgate
Colgate Smiles 0-6 år är en mild tandkräm för de yngsta medlemmarna i familjen. Tandkrämen har en mild mintsmak och för att göra tandborstningen lite mer spännande innehåller tandkrämen fint glitter. Smiles 0-6 finns med tre olika glada djur på tuben.
Värde: 18,90 kr


 

colgate_logo_cmyk_2011.eps

 
Disktrasa och erbjudande från Mathem
Praktisk disktrasa samt 150 kr i nykundsrabatt hos MatHem.se – din matbutik på nätet.
Värde: 150 kr.


 

MatHem_Logo_Scribble_Tagline_Black-3

 
Fruktstänger från Castus
De populära fruktstängerna från danska företaget Castus är ett nytt smart och roligt mellanmål. Castus fruktstänger är gjorda på torkad frukt, dadlar och bär. Produkterna är rika på fiber och är helt utan tillsatser och konserveringsmedel.
Värde: 18,90 kr


 

Castus-logo

 LOPPImagasin Förskola
Nu följer vi upp premiärnumret med ännu en fullmatad tidning. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund berättar om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma.


Värde: Rabatterna och erbjudandena i tidningen motsvarar upptill 500 kr. Därtill tillkommer ytterligare %-erbjudanden.

Tidning och kuponger 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar